MINA KURSER

Jag får otroligt ofta mail från blogg- och bokläsare som undrar olika bak-relaterade saker – allt från hur man undviker att det hembakt brödet blir svampigt och kompakt, till hur kanelbulledegen ska kännas när den är färdigjäst. Vintern 2014-2015 bestämde jag mig därför för att börja hålla glutenfria bakkurser. Jag ville dela med mig av alla mina tips och knep face to face med er som undrar, visa, berätta och baka tillsammans med er.   Att hålla kurser har varit otroligt kul och lärorikt! Extra kul har det varit att alla som deltagit verkligen verkat uppskatta kurserna. Du kan läsa kommentarer från tidigare deltagare lite längre ner på sidan.

Skärmavbild 2015-05-02 kl. 22.32.36
Skärmavbild 2015-05-02 kl. 22.27.26

SAGT OM KURSERNA:

”Jag tyckte kursen i allmänhet var super rolig, mysig och bara bäst. Det är någonting jag aldrig kommer att glömma! <3 Ett minne för livet!” – Frida 14 år.

_

”Bra innehåll! Lagom antal bakuppgifter. Tipsinläggen är toppen, tidsmässigt perfekt! Du inspirerar både stora och små.” – Annika 45 år.

_

”Värt pengarna och älskade ditt engagemang. Jag lärde mig verkligen jättemycket. Var en nybörjare när jag kom idag, men det var en bra nivå.” – Shaan-Mya, 22 år.

VILL DU GÅ PÅ KURS?

Kolla om det finns några kommande kurser lite längre ner på sidan. Om inte – maila mig på smilla.luuk@hotmail.com med ämnesraden ”Intresseanmälan kurs”, så skriver jag upp dig på min intresseanmälnings-lista. Då får du mail så fort jag spikat datum för någon ny kurs!

VILL DU ORDNA KURS MED MIG SOM KURSLEDARE?

Sedan jag började hålla kurser har allt fler privatpersoner, kommuner, företag och föreningar frågat om jag inte kan hålla specialsydda kurser för dem. Självklart kan jag det! För att kunna hålla i en kurs behöver jag en lokal med minst två ugnar/spisar (hemkunskapsskök funkar superbra!), resa till och från lokalen, råvaror och 8-10 kursdeltagare. Maila mig på smilla.luuk@hotmail.com för vidare info + offert.

KOMMANDE KURSER:

AVSLUTADE KURSER

  • Borås 13/11-16. kl. 15:00-18:00. Arrangör: Sjuhärdarbygdens Celiakiförening.
  • Stockholm 5/8-16 kl. 19:00-21:00. Arrangör: SCUF Stockholm.
  • Osby 19/3-16 kl. 13:30-17:00. Arrangör: Celiakiföreningen Hässleholm. Subventionerat pris – 250 kr. Anmälan: 0706550271 (Anna Haralsson).
  • Stockholm 14/2 kl. 15-17:00. Tema semlor. Anmälan: smilla.luuk@hotmail.com
  • Stockholm 14/2-16 kl. 10:30-12:30. Tema semlor. Anmälan: smilla.luuk@hotmail.com
  • Göteborg 26/9-15 kl. 9:30-13:00. Anmälan: Celiakiföreningen Göteborg.
  • Göteborg 26/9-15 kl. 14:00-17:30. Anmälan: Celiakiföreningen Göteborg.
  • Mariestad 19/4-15 kl. 15-18:30. Mer info här.
  • Linköping 29/3-15 kl.  13:00-16:30. Mer info här.
  • Alingsås 15/3-15 kl. 14:00-19:00. För mer info, maila asa.pehrson@alingsas.se.
  • Nykvarn 25/2-15 kl. 12:30-16:00. Endast för kökspersonal i Nykvarns kommun.
  • Nykvarn 25/2-15 kl. 8:00-11:30. Endast för kökspersonal i Nykvarns kommun.
  • Stockholm 8/2-15 kl. 16:30-20:00. Anmälan på ”Mat för livet”-mässan 6/12-14.
  • Stockholm 8/2-15 kl. 10:00-13:30. Anmälan på ”Mat för livet”-mässan 6/12-14.
  • Stockholm 1/2-15 kl. 16:30-20:00. Anmälan på ”Mat för livet”-mässan 6/12-14.
  • Stockholm 1/2-15 kl. 10:00-13:30. Anmälan på ”Mat för livet”-mässan 6/12-14.