MINA BÖCKER I SVERIGE

______________

29687613_O_1-1

Smilla bakar glutenfritt

(Rabén och Sjögren 2013)

Smilla bakar glutenfritt är en glad och lustfylld bok för dig som vill baka och bjuda glutenfritt. Glöm gråa kakor och hårda bullar, och låt dig smittas av Smillas bakglädje! Det behöver inte vara så krångligt, och som Smilla själv säger: ”Vi glutenintoleranta kan få minst lika goda bullar – om inte godare!”

_

Smilla Luuk (f. 1997) har alltid älskat att baka. År 2010 startade hon bloggen glutenfrittliv.se och fick snabbt många följare. Smilla bakar glutenfritt är hennes första bakbok. Här delar hon med sig av sina favoritrecept, läckert fotograferade av Jenny Grimsgård. Dessutom bjuder hon på sina bästa tips för att ta sig fram i glutendjungeln.

29694208_O_3 (1)

Smilla lagar glutenfritt

(Rabén och Sjögren 2015)

Smilla är tillbaka med uppföljaren till Smilla bakar glutenfritt! Den här gången är det matlagning som står på schemat – för tänk vad många maträtter som på ett eller annat sätt innehåller gluten. Boken är uppdelad i fem avsnitt, och recepten som presenteras är alltifrån våfflor, fish’n chips och hemgjord tortellini till grym granola och daimtårta. Dessutom delar Smilla här med sig av fler smarta tips och peppande texter – allt för att underlätta i glutendjungeln.

_

Smilla Luuk (f. 1997) debuterade 2013 med bakboken Smilla bakar glutenfritt, en efterlängtad bakbok för alla unga (och gamla) som saknat en positiv förebild och bra, glutenfria recept. Boken mottogs väl i Sverige och har även sålts till länder som USA, Tyskland och Danmark.

 

______________

______________

MINA BÖCKER UTOMLANDS

______________

 

Zimtschnecken und Prinzessinnentorte

(Tyskland, Hädecke förlag, 2014)

 

Fabulous Gluten-Free Baking

(USA, Skyhorse Publishing, 2015)

 

 

Såden bager du glutenfrit

(Danmark, Turbine förlag, 2014)

_____

_____

VILL DU KÖPA NÅGON AV BÖCKERNA? KLICKA PÅ BILDEN AV BOKOMSLAGET!

_____