SMILLA FIRAR GLUTENFRITT
(Rabén & Sjögren, 2018)
Följ Smilla när hon firar högtider och speciella dagar i glutenfri tappning! Här bjuder hon på läckra recept för årets alla fester - vad sägs om red vevlet cupcakes till alla hjärtans dag, påskbiskvier, midsommartårta, västerbottensostpaj till kräftskivan eller vörtbröd till julbordet? Recepten varvas med smarta tips och svar på frågor som läsare och följare ställt till Smilla.
Smilla Luuk, född 1997, har tidigare gett ut Smilla bakar glutenfritt och Smilla lagar glutenfritt. Med stor passion och glädje inspirerar hon alla som lever glutenfritt.
Boken finns att köpa här & här.
SMILLA LAGAR GLUTENFRITT
(Rabén & Sjögren, 2015)
Smilla är tillbaka med uppföljaren till Smilla bakar glutenfritt! Den här gången är det matlagning som står på schemat - för tänk vad många maträtter som på ett eller annat sätt innehåller gluten.

Boken är uppdelad i avsnitten brunch, middagar, party, picknick och efterrätter, och recepten som presenteras är alltifrån våfflor, fish'n chips och hemgjord tortellini till grym granola och daimtårta. Dessutom delar Smilla här med sig av fler smarta tips och peppande texter - allt för att underlätta i glutendjungeln.
Boken är tyvärr slutsåld och har slutat produceras, men dyker ibland upp på bokbörsen.se.
SMILLA BAKAR GLUTENFRITT
(Rabén & Sjögren, 2013)
Smilla bakar glutenfritt är en glad och lusftylld bok för dig som vill baka och bjuda glutenfritt. Glöm gråa kakor och hårda bullar, och låt dig smittas av Smillas bakglädje! Det behöver inte vara så krångligt, och som Smilla själv säger: “Vi glutenintoleranta kan få minst lika goda bullar - om inte godare!”
Smilla Luuk (f. 1997) har alltid älskat att baka. 2010 startade hon bloggen glutenfrittliv.se som snabbt fick många följare. Smilla bakar glutenfritt är hennes första bakbok. Här delar hon med sig av sina favoritrecept, läckert fotograferade av Jenny Grimsgård. Dessutom bjuder hon på sina bästa tips för att ta sig fram i glutendjungeln.
Boken är tyvärr slutsåld och har slutat produceras, men dyker ibland upp på bokbörsen.se.
INTERNATIONELLT
Boken "Smilla bakar glutenfritt" finns även i Danmark, USA och Tyskland.
Back to Top